Välkomna till min Trädgårdsdagbok!

En trädgårdsdagbok som stöd för minnet och en plats att möta gamla och nya trädgårdsvänner. Välkommen hit!

måndag 17 oktober 2011

Blogg Borttagen!

Igår fick jag ett sms från en kompis där hon skrev att din blogg är borttagen, eftersom jag jobbade till midnatt var det först idag jag kunde kolla och mycket riktigt så var det. Det gick att återställa men en del av mina foton är svarta med triangel över!

Jag har varit inne i hjälp och läst och det enda jag kan tänka mej är  http://www.google.com/support/blogger/bin/answer.py?hl=sv&answer=42475#extlink eftersom jag på Allt om trädgårds forum använder samma bilder och länkar till bloggen. (men det borde vara fler bilder m trianglar då)

Nu är frågan, är det för att jag kopierar bilderna i bloggen och lägger in i AoT tråden eller funkar det om jag lägger in samma bilder i AoT album och använder dem där (krångligt men det skulle kanske kunna gå).
Jag tillhör definitivt dem som vill ha rätten över mina egna bilder och om inget av det funkar får det bli en annan bloggvärd (om det heter så) alt hemsida.

Jag vet ju att flera av oss är aktiva på båda ställena, vad tror ni? och vet ni var man kan få kontakt med blogger i så fall?

Ha en bra dag!

4 kommentarer:

 1. Nu har alla svarta rutor med trianglar över tagits bort men jag vill fortfarande veta varför och hur man kan agera utan att det händer.

  SvaraRadera
 2. Skönt att ha dig tillbaka i bloggarnas värd. Jag blev lite orolig. Det är så fantastiskt att se dina fina bilder och läsa om allt du grejar med. Ses till helgen Kram

  SvaraRadera
 3. Oj, blev lite orolig där! Hoppas allt löser sig! Vill ju fortsätta läsa din fina blogg.
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Hej på er! Ja nu är jag tillbaka igen, måste bara kolla varför och om det beror på andra omständigheter eller om det har med rätten till mina egna bilder att göra för då får jag nog byta "bloggvärd" eller vad det kan heta. Men trädgårdsbloggande har jag fått blodad tand på så en fortsättning blir det säkert! (:D
  Tack för snälla ord, vi hörs!
  Blomkärringen

  SvaraRadera